ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ


 

Οι τιμές για το Plisskën Festival 2018 έχουν ως εξής:
 

Εισιτήρια

Early Bird: 25€ (Sold Out)

Α' Προπώληση: 29€ (έως 31 Οκτωβρίου)

Β' Προπώληση: 33€ (από 1 Νοεμβρίου)

 

Προπώληση εισιτηρίων 

Viva.gr | Τηλεφωνικά στο 11876 | Viva Kiosks (Σύνταγμα και Τεχνόπολη)
Seven Spots | Reload Stores | athinorama.gr
Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης 

 Παρακαλούμε διαβάστε τους ακόλουθους τομείς προσεκτικά σε περίπτωση που έχετε απορίες σχετικά με την αγορά των εισιτηρίων.

 

Τομέας Α: Όροι και Προϋποθέσεις

Για οποιαδήποτε απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του τμήματος Επικοινωνίας.

 

 • Ως κανόνες του φεστιβάλ ορίζονται οι επιπρόσθετοι κανόνες που αναρτώνται στον ιστότοπο www.plisskenfestival.gr. Είναι προσωπική σας ευθύνη να διαβάστε του κανόνες του φεστιβάλ πρωτού παρευρεθείτε στην εκδήλωση.

 • Μέσα εκδήλωσης: Plisskën Festival 2018 | Winter Edition

 • Υπεύθυνος Φεστιβάλ/ Προωθητής ονομάζεται το άτομο ή η εταιρία που διοργανώνει το γεγονός.

 • Venue means: Πειραιώς 117

 

Οι παρακάτω Όροι και Προϋποθέσεις,  σε συνδυασμό με τους Κανόνες του Φεστιβάλ, αφορούν κάθε άτομο που έχει στην κατοχή του εισιτήριο για Την εκδήλωση.

 

 1. Όλα τα εισιτήρια που πωλούνται υπόκεινται σε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις καθώς και κάθε άλλη διάταξη ή κανονισμό που αναφέρεται εδώ  ή πρόκειται να εφαρμοστεί οποιαδήποτε στιγμή στην εκδήλωση ή το χώρο του Φεστιβάλ. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους και Προϋποθέσεις προσεκτικά πριν την αγορά εισιτηρίου. Σε περίπτωση αποριών σχετικά με το φεστιβάλ, παρακαλούμε αναφέρετέ τες πριν την αγορά. Η αγορά ή κατοχή εισιτηρίου συνεπάγεται αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων.

 2. Το Plissken Festival 2018 λαμβάνει χώρα στις 8/12/2018 στην Πειραιώς 117. Ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τους καλλιτέχνες, το πρόγραμμα των ημερών και το χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ θα είναι διαθέσιμες στο  www.plisskenfestival.gr.

 3. Παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών δικαιούνται δωρεάν είσοδο στο φεστιβάλ. Θα πρέπει να συνοδεύονται καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο από γονέα ή κηδεμόνα (18 ετών και άνω).

 4. Τα παιδιά ηλικίας μικρότερης των 14 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους από γονέα ή κηδεμόνα (18 ετών και άνω).

 5. Μόνο όσοι διαθέτουν έγκυρο εισιτήριο και το περικάρπιο του φεστιβάλ θα γίνουν δεκτοί στην εκδήλωση.  Θα πρέπει να κρατήσετε τόσο το εισιτήριο όσο και το περικάρπιο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η εκδήλωση μπορεί να φέρει ηλικιακούς περιορισμούς ή περεταίρω απαιτήσεις σχετικά με τα εισιτήρια. Παρακαλούμε ανατρέξτε στους περιορισμούς που παρατίθενται κατά τη διαδικασία κράτησης εισιτηρίων.

 6. Με την αγορά, παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά τo εισιτήριo καθώς λάθη δεν μπορούν πάντα να διορθωθούν μετά την αγορά τους. Τα εισιτήρια δεν εκδίδονται με βάση την πώληση ή την επιστροφή τους και  επιστροφές χρημάτων δεν θα πραγματοποιούνται στα επιστρεφόμενα εισιτήρια εκτός εάν προβλέπεται στους όρους και Προϋποθέσεις.

 7. Κατά την άφιξή σας στην εκδήλωση – στον προβλεπόμενο χώρο διεξαγωγής, μετά από επίδειξη του έγκυρου εισιτηρίου σας, θα διεξαχθεί έλεγχος αυτού και θα τοποθετηθεί στον καρπό σας, από άτομα του προσωπικού, το περικάρπιο της εκδήλωσης. 

 8. Το πάσο σας για την εκδήλωση είναι το έγκυρο εισιτήριό σας καθώς και το περικάρπιο. Κάθε πάσο αποτελεί γενική είσοδο. Κάθε άτομο που παρακολουθεί την εκδήλωση  θα πρέπει να φορά το περικάρπιο καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του σε αυτή. Δε θα σας επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν από τους χώρους τους φεστιβάλ χωρίς το πάσο σας, αποτελούμενο από το έγκυρο εισιτήριο καθώς και το περικάρπιο. Το Φεστιβάλ έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την εισοδό σας και /ή να σας απομακρύνει από την Εκδήλωση και /ή το χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ, σε περίπτωση μη επίδειξης τόσο του έγκυρου εισιτηρίου σας όσο και του σχετικού περικαρπίου. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις πληροφορίες σχετικά με τα περικάρπια στο www.plisskenfestival.gr

 9. Τόσο το εισιτήριο όσο και το περικάρπιό σας μπορούν να κριθούν άκυρα σε περίπτωση που έχουν αφαιρεθεί, αλλαχθεί ή παραμορφωθεί.

 10. Το φεστιβάλ δε φέρει καμία ευθύνη για κλοπή, απώλεια ή καταστροφή εισιτηρίου ή περικαρπίου.

 11. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το σημείο αγοράς εισιτηρίων ή με το www.plisskenfestival.gr εκ των προτέρων, στην περίπτωση που έχετε ειδικές απαιτήσεις πρόσβασης.

 12. Η κατοχή ενός εισιτηρίου δεν σας διαβιβάζει καμία εξουσία (έμμεσα και μη) για χρήση, αλλαγή, αντιγραφή ή οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία των συμβόλων, χατακτηριστικών σημάνσεων,  λογοτύπων και/ ή της πνευματικής ιδιοκτησίας που αναγράφονται στο εισιτήριο ή αφορούν/ συμπεριλαμβάνονται  στην εκδήλωση.

 13. Τα εισιτήρια που πωλούνται υπόκεινται στο δικαίωμα του προαγωγού να αλλάξει ή να διαφοροποιήσει το πρόγραμμα της εκδήλωσης σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο.Τόσο οι καλλιτέχνες όσο και κάθε τιμολογούμενη δραστηριότητα μπορούν να υποβληθούν σε αλλαγές.

 14. Είναι δικιά σας αρμοδιότητα να εξακριβώσετε αν η εκδήλωση έχει ακυρωθεί ή επαναπρογραμματιστεί καθώς και την ημέρα και ώρα κάθε επαναπρογραμματισμένης εκδήλωσης.Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης ή επαναπρογραμματισμού, το Φεστιβάλ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας ενημερώσει μέσω του www.plisskenfestival.gr, των εξουσιωδοτημένων σημείων πώλησης καθώς και των μέσων ενημέρωσης.

 15. Στα εισιτήρια δεν γίνονται ανταλλαγές ή επιστροφή χρημάτων, εκτός από την περίπτωση που η εκδήλωση ακυρωθεί, επαναπρογραμματιστεί ή υποστεί κάποια «σημαντική αλλαγή». Ως «σημαντική» αλλαγή, ορίζεται η οποιαδήποτε αλλαγή, που κατά την εύλογη κρίση του Διαχειριστή, μεταβάλλει ουσιαστικά την εκδήλωση από αυτό που θα περίμενε κανείς αγοράζοντας ένα εισιτήριο. Μια αλλαγή καλλιτέχνη της εκδήλωσης δε θεωρείται σημαντική αλλαγή.

 16. Στην περίπτωση που μια εκδήλωση ακυρωθεί ή επαναπρογραμματιστεί, ή σε περίπτωση σημαντικής αλλαγής σε αυτή, δικαιούστε να ζητήσετε αποζημίωση. Η αποζημίωση για τα εισιτήρια ισούται με την ονομαστική αξία του αγορασθέντος εισιτηρίου, εξαιρουμένων πιθανών χρεώσεων συναλλαγής.

 17.  Για οποιαδήποτε προσωπική συμφωνία, συμπεριλαμβανομένων των μετακινήσεων και της διαμονής αναφορικά με την εκδήλωση, που έχει κανονισθεί από εσάς και με δική σας ευθύνη, ο προωθητής δε φέρει καμία ευθύνη για τα έξοδα, πέρα από την τιμή του εισιτηρίου (εξαιρουμένων πιθανών χρεώσεων συναλλαγής).

 18. Σε περίπτωση ακύρωσης, επαναπρογραμματισμού ή σημαντικής αλλαγής στην εκδήλωση, η διαδικασία αποζημίωσης  - καθώς και οι σχετικές ημερομηνίες- θα ανακοινωθούν μέσω του www.plisskenfestival.gr, τα εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης και τα μέσα ενημέρωσης.

 19. Τα εισιτήρια (καθώς και τα περικάρπια) αποτελούν προσωπικά ανακλητά πιστοπιοιτικά και παραμένουν σε κάθε περίπτωση ιδιοκτησία του φεστιβάλ και υπόκεινται στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις. Σε περίπτωση που ένα εισιτήριο επαναπωληθεί, μεταβιβαστεί ή διαφημιστεί για κέρδη ή εμπορικά οφέλη από οποιονδήποτε άλλο πέραν των υπευθύνων του φεστιβάλ, τόσο ο προωθητής όσο και οποιοδήποτε άλλος εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος δύναται να κρίνει το εισιτήριο άκυρο και να αποκλείσει την είσοδό σας ή να σας απομακρύνει από το χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ, χωρίς αποζημίωση.

 20. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε χρήση των εισιτηρίων με σκοπό την εμπορική, διαφημιστική ή εκπτωτική προώθηση, είτε διαφημιστική είτε όχι, χωρίς να έχει προηγηθεί γραπτή έγκριση από τους υπεύθυνους του φεστιβάλ και τον προωθητή.

 21. Ο υπεύθυνος του φεστιβάλ κατέχει το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδό σας και / ή να σας απομακρύνει από την εκδήλωση και/ ή το χώρο διεξαγωγής σε εύλογες περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αφορούν τη διασφάλιση της της υγείας και ασφάλειάς  σας καθώς και σε περιπτώσεις σχετικές με αδειοδότηση΄ όταν η συμπεριφορά σας κριθεί ότι επηρεάζει ή πρόκειται να επηρεάσει τη διασκέδαση των υπόλοιπων ατόμων που παρεβρίσκονται στην εκδήλωση΄σε περίπτωση που κάνετε χρήση εκφοβισμού, υβριστικού ή προσβλητικού λεξιλογίου καθώς και επιτηδευμένης συμπεριφοράς ΄αν βρεθούν στην κατοχή σας απαγορευμένο αντικείμενα ή ουσίες΄σε περίπτωση που κατά την κρίση του φεστιβάλ δράτε υπό την επίρρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών΄σε περίπτωση που αρνηθείτε να συμμορφωθείτε με την πολιτική ασφαλείας του φεστιβάλ καθώς και σε περίπτωση που παραβείτε αυτούς του Όρους. Αν  πριν ή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θέλετε να εκφράσετε κάποιο σχετικό παράπονο, παρακαλούμε απευθυνθείτε σε μας ή σε κάποιον από τους επιστάτες άμεσα, καθώς τα παράπονα είναι πολύ δύσκολο να τα διαχειριστούμε μετά το πέρας της εκδήλωσης.

 22.  Προσοχή - η παρατεταμένη έκθεση σε υψηλής έντασης ήχο μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην ακοή.

 23.  Σας συνιστούμε να φέρετε κατάλληλο ρουχισμό και υπόδηση για την προστασία σας σε περίπτωση αντίξοων καιρικών συνθηκών.

 24. Ο μη εξουσιοδοτημένος εξοπλισμός για φωτογράφηση, ηχογράφηση ή εκπομπή (μέσω ψηφιακών ή άλλων), καθώς και οποιοδήποτε ηχητικό, οπτικό ή οπτικοακουστικό υλικό στο χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ απαγορεύεται αυστηρά. Μη εξουσιοδοτημένες ηχογραφήσεις, κασέτες, ταινίες ή σχετικά στοιχεία  μπορούν να κατασχεθούν και να καταστραφούν από τον υπεύθυνο του Φεστιβάλ. Οποιαδήποτε ηχογράφηση μιας εκδήλωσης που έχει λάβει χώρα κατά παράβαση αυτών των όρων, θα ανήκει στον προωθητή και είστε υποχρεωμένοι να εκχωρήσετε όλα τα δικαιώματα της ηχογράφησης στον προαγωγό. 

 25. Με την παρουσία σας στην εκδήλωση εκφράζεται την συναίνεση σας στην πραγματική ή εικονική πιθανότητα να συμπεριληφθείτε σε οποιαδήποτε ταινία, φωτογραφία, ηχητική και/ ή οπτικοακουστική λήψη ικανή να αξιοποιηθεί σε οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης, για οποιοδήποτε σκοπό και οποιαδήποτε χρονική στιγμή σε όλο τον κόσμο. Αυτό συμπεριλαμβάνει τη μαγνητοσκόπηση και από το προσωπικό ασφαλείας που μπορεί να λάβει χώρα για την προστασία των πελατών. 

 26. Το φεστιβάλ διατηρεί κάθε δικαίωμα να διεξάγει ελέγχους ασφαλείας και να κατάσχει οποιοδήποτε αντικείμενο κριθεί από τη διαχείριση επικίνδυνο, αποδιοργανωτικό ή έχει ήδη αναφερθεί ως απαγορευμένο στο χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ τόσο στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις όσο και στην αντίστοιχη λίστα με τους Κανόνες του Φεστιβάλ - www.plisskenfestival.gr

 27. Αναφορικά με τους Κανόνες του Φεστιβάλ, τα παρακάτω αντικείμενα απαγορεύονται στο χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ:

 • Στυλό λέιζερ

 • Βεγγαλικά ή εύφλεκτες και / ή καπνογόνες συσκευές

 • Φαγητό και ποτό απ’ έξω

 • Μπουκάλια, τενεκεδάκια ή γυάλινα δοχεία

 • Οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να κριθεί από τη διαχείριση ότι δύναται να χρησιμοποιηθεί ως όπλο (συμπεριλαμβανομένων κοφτερών και αιχμηρών αντικειμένων όπως τα μαχαίρια)

 • Νόμιμες και μη τοξικές ουσίες 

 

28.  ​​​​ Παρακαλούμε απευθυνθείτε στο τμήμα Συχνών Ερωτήσεων στο www.plisskenfestival.gr για μια ενημερωμένη λίστα απαγορευμένων αντικειμένων. Αποτελεί προσωπική σας ευθύνη να γνωρίζεται τους παρόντες περιορισμούς πριν την έλευσή σας στο χώρο της εκδήλωσης και να εγγυηθείτε τη συμμόρφωσή σας.

29.  Το φεστιβάλ έχει το δικαίωμα δίωξής σας σε περίπτωση που προκαλέσετε την οποιαδήποτε ζημιά στο χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ και την υποδομή του ή προκαλέσετε βλάβη σε οποιοδήποτε άτομο στην εκδήλωση και / ή στο χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ.

30.  Το επίσημο εμπόρευμα συνήθως είναι διαθέσιμο μόνο μέσα στο χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ. Το φεστιβάλ δε φέρει καμία ευθύνη για την πώληση του εμπορεύματος (επίσημου και μη) εσωτερικά ή εξωτερικά του χώρου. Απαγορεύεται αυστηρά η εμπορεία στο χώρο χωρίς την συνέναιση του φεστιβάλ. 

31.   Θα πρέπει να συμμορφώνεστε με όλες τις οδηγίες του φεστιβάλ και / ή των φροντιστών και του προσωπικού καθώς αι όλους του κανονισμούς του χώρου. Το φεστιβάλ έχει κάθε δικαίωμα να περιορίσει την πρόσβαση σε τμήματα του χώρου διεξαγωγής του φεστιβάλ.

32.   Δε θα πρέπει να φέρετε, επιδείξετε ή διανείμετε (δωρεάν και μη) στο χώρο του φεστιβάλ οποιοδήποτε χορηγικό, προωθητικό ή διαφημιστικό υλικό.

33.  Παρακαλούμε εξασφαλίστε ότι δεν αφήνεται τσάντες ή οποιοδήποτε άλλο προσωπικό αντικείμενο αφύλακτο στο χώρο. 

34.  Σε επίπεδα που απαιτείται ή επιτρέπεται βάση νόμου, τα προσωπικά στοιχεία που παρέχετε στο φεστιβάλ θα χρησιμοποιηθούνγια οποιοδήποτε σκοπό εύλογα συνδεόμενο με τις δραστηριότητες στο χώρο διεξαγωγής συμπεριλαμβανομένων (και χωρίς να περιορίζεται σε αυτές): της παροχής πληροφοριών  για προσεχείς εκδηλώσεις, προσφορές και υπηρεσίες καθώς και ενημερώσεις όσο αφορά τις πιο πρόσφατες εκχωρήσεις ή σχετικές αλλαγές όπως και πληροφορίες που αφορούν διαγωνισμούς και άλλες προωθητικές ενέργειες΄της προμήθειάς σας με προιόντα που ζητάτε΄της διεξαγωγής ερευνών αγοράς και θέσπισης πελατειακών προφίλ΄ και της μεταφοράς ή γνωστοποίησης πληροφοριών που παρέχονται από τους επαγγελματίες συμβούλους του φεστιβάλ και αντίστοιχα πρόσωπα όποτε κρίνεται αναγκαίο στη διαχείριση των εργασιών τους. Το φεστιβάλ δε θα χρησιμοποιήσει ή γνωστοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία για οποιοδήποτε άλλο λόγο πέραν των αναφερόμενων στους Όρους και Προϋποθέσεις χωρίς την προηγούμενη συνέναισή σας.  Με την αγορά ενός ή περισσότερων εισιτηρίων συναινείτε στη χρήση προσωπικών σας στοιχείων για τους προαναφερθέντες σκοπούς.Σε περίπτωση αποριών σχετικά με το θέμα, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο φεστιβάλ.

35.  Για τους σκοπούς αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων, ως “Ανωτέρα Δύναμη” ορίζεται η κάθε βλάβη πέρα από τον έλεγχο του Φεστιβάλ συμπεριλαμβανομένων, χωρίς κανέναν περιορισμό των: πόλεμος, εξέγερση, οχλαγωγία, εμφύλια ταραχή, τρομοκρατική πράξη, έκρηξη, πλημμύρα, βασιλικό ή εθνικό πένθος, κλοπή βασικού εξοπλισμού, εσκεμμένη ζημιά, διαδήλωση, απεργία εργοδοτών, καιρός, διαταγή τρίτου προσώπου, απαιτήσεις εθνικής άμυνας, πράξεις ή κανονισμοί των εθνικών ή τοπικών κυβερνήσεων.

36.  Το φεστιβάλ δε φέρει ευθύνη για την οποιαδήποτε αποτυχία να εκτελέσει την όποια υποχρέωση υπό τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις στο βαθμό που αυτή προέρχεται από Ανωτέρα Δύναμη.

37.  Το οτιδήποτε αναφέρεται στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις καθώς και η οποιαδήποτε δράση από εσάς ή τους υπεύθυνους του φεστιβάλ, υπό τους Όρους και Προϋποθέσεις, δεν πρόκειται να δημιουργήσει ή να θεωρηθεί ότι έχει σκοπό να δημιουργήσει τον οποιοδήποτε συνεταιρισμό ή κοινοπραξία ή να καθορίσει τις σχέσεις κεφαλαίου μεταξύ σε εσάς και τους υπεύθυνους του Φεστιβάλ.

38.  Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις αποτελούν την συνολική συμφωνία μεταξύ των πλευρών που συνδέονται με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις και υπερισχύουν έναντι οποιονδήποτε προηγούμενων Όρων και Προϋποθέσεων , συμφωνιών ή κανονισμών σας με το φεστιβάλ, αναλογικά με το θέμα. Παρ΄ αυτά, τίποτα που να συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις δεν αποσκοπεί στο να αποκλείσει την ευθύνη για χρηματική απάτη  ή απάτη που αφορά την κακή εκπροσώπηση. Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις δεν είναι δυνατό να αλλάξουν ή να amended in any respect (εξαιρουμένης της περίπτωσης που υπάρχει γραπτή συμφωνία μεταξύ σας και του Φεστιβάλ).

39.  Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις εκπίπτουν στην ελληνική νομοθεσία και τα μέλη υποχρεούνται να καταφύγουν αποκλειστικά στα ελληνικά δικαστήρια.

 

 Τομέας Β:  Πολιτική σχετικά με τα περικάρπια & Πληροφορίες

 •  Κατά την άφιξή σας στο φεστιβάλ και κατόπιν επίδειξης του έγκυρου εισιτηρίου σας, αυτό θα ελεγχθεί από το προσωπικό ασφαλείας και θα τοποθετήσει το χέρι σας το περικάρπιο της εκδήλωσης.

 • Το πάσο σας για το Φεστιβάλ είναι τόσο το έγκυρο εισιτήριό σας όσο και το περικάρπιο της εκδήλωσης.

 •  Τα πάσα αποτελούν γενική είσοδο. Κάθε ένας υποχρεούται να φοράει το περικάρπιο της εκδήλωσης καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής του σε αυτή

 •  Δε θα σας επιτραπεί η είσοδος σε οποιοδήποτε χώρο του φεστιβάλ εάν δεν έχετε το πάσο σας, αποτελούμενο τόσο από το έγκυρο εισιτήριό όσο και από το περικάρπιο.

 •  Το φεστιβάλ έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδό σας και/ ή να σας απομακρύνει από την εκδήλωση και/ ή το χώρο διεξαγωγής σε περίπτωση μη επίδειξης τόσο του έγκυρου εισιτηρίου όσο και του περικαρπίου της εκδήλωσης.

 • Το εισιτήριο και το περικάρπιό σας μπορούν να κριθούν μη έγκυρα σε περίπτωση που οποιοδήποτε τμήμα τους έχει αφαιρεθεί, υποστεί αλλαγή ή παραμορφωθεί.

 • Οι υπεύθυνοι του Φεστιβάλ δε φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε απώλεια, κλοπή ή καταστροφή εισιτηρίου ή περικαρπίου.

 

 

 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: 

Μην εκθέτετε το ευαίσθητο περικάρπιό σας στα ακόλουθα: φωτιά, ψαλιδισμό, έντονο στρίψιμο, τράβηγμα, τέντωμα ή παραποίηση. Το περικάρπιό σας δεν αντικαθίσταται!

 

 • Τα σημεία ελέγχου ασφαλείας θα ποικίλουν εντός και εκτός της περιμέτρου του χώρου διεξαγωγής του Φεστιβάλ. Παρακαλούμε έχετε τα περικάρπιά σας  σωστά τοποθετημένα στον καρπό σας πριν την αναχώρησή σας από το φεστιβάλ.

 • Κάθε περικάρπιο θα ελέγχεται για τη σωστή τοποθέτησή του από το προσωπικό.

 

Κάθε άτομο που φέρει περικάρπιο που είναι παραποιημένο ή έχει υποστεί οποιαδήποτε αλλαγή θα να απομακρυνθεί από το χώρο του φεστιβάλ χωρίς αποζημίωση.