ΤΡΙΤΟΕΤΕΙΣ

 

 

 

 

"Post-Plisskën Depression. Αυτό παθαίνεις όταν τελειώνει το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ελλάδας. Αυτό παθαίνεις όταν το φεστιβάλ αυτό το έχεις διοργανώσει εσύ. Και δεν το διοργάνωσες μόνος, αλλά με τα πιο cool άτομα που θα μπορούσες να έχεις γνωρίσει ποτέ. Αυτό παθαίνεις όταν έχεις συζητήσει για ώρες με τις αγαπημένες σου μπάντες. Αυτό παθαίνεις όταν δεν βρίσκεις τα λόγια να περιγράψεις την εμπειρία του The Lab. Best decision I’ve ever made. Θα το ξαναέκανα με κλειστά τα μάτια." 

Μάρθα - Labster 2014

 

"Οι εντυπώσεις μου από το Plissken φαντάζομαι δε θα διαφέρουν και πολύ από εκείνες των υπολοίπων.. Εννοείται ότι θα το ξανάκανα, εννοείται ότι το έχω προτείνει και σε άλλους, εννοείται ότι πήρα μια γερή εικόνα για το τι σύμβαινει από "πίσω" στα live και στα φεστιβάλ, πράγμα για το οποίο δεν είχα ιδέα πριν και πλέον θα είχα περισσότερη αυτοπεποίθηση αν επιχειρούσα να εισχωρήσω με κάποιον τρόπο μέτα σε αυτόν το χώρο.

Ήταν χρήσιμη, ενδιαφέρουσα, τρελή, διασκεδαστική εμπειρία παρά το άγχος των μικροπροβλημάτων η οποία απαρτιζόταν κιόλας κι από υπέροχους ανθρώπους. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που την έζησα!"

Κατερίνα - Labster 2014